Sessio Casa del Mar 7 Març 2014 017

El passat dia 7 de març, a la Casa del Mar de Barcelona, vàrem iniciar juntament amb l’Àrea de Suport al Jove (ASJTET) un nou espai adreçat a educadors i educadores de les entitats que vol donar suport educatiu en la intervenció amb els joves amb qui treballem.

Es tracta dels “Tallers de Suport  Educatiu pel Jovent” que preveiem que tinguin una periodicitat trimestral. L’objectiu és reflexionar conjuntament al voltant de les nostres intervencions educatives, fer una anàlisi de la nostra tasca quotidiana i plantejar-nos millores en la nostra manera de fer.

En aquest primer taller, l’equip educatiu del pis de L’Hospitalet de la Fundació Mercè Fontanilles, va fer una presentació al voltant de dos experiències de joves en procés d’acompanyament.  Vàrem convidar a la Susana Brignoni, especialista en el treball amb infants i joves i supervisora de diverses institucions perquè participés donant-nos assessorament durant la sessió.

Cal dir que va ser un èxit d’assistència, ja que varem comptar amb més de 40 educadors i professionals que hi van participar. 

Sessio Casa del Mar 7 Març 2014 013