El proper dissabte dia 16 de setembre, tindrà lloc a Madrid un esdeveniment que servirà per celebrar els dos anys des de la posada en marxa del projecte Breakers: Fabrícate un nuevo mundo. Per aquest motiu es realitzaran una sèrie de xerrades amb diferents participants que ajuden a donar vida al projecte. També hi haurà temps per gaudir de conferències de dos experts en educació STEAM: Susan Klimczak i David Cuartielles.

Durant l’acte, que s’iniciarà a les 10h i durarà tot el matí, hi participarà la directora de la Federació, Ana Villa, per explicar quina és la funció que desenvolupa FEPA en aquest projecte. En aquest mateix panel on es parlarà sobre els dos anys de vida de la iniciativa Breakers, també hi participaran altres col·laboradors del projecte, com són: Ana Maria, una jove participant dels curs Breakers Madrid; Karim Asry, un dels impulsors de Espacio Open Bilbao; i Dalia Ferran, de l’empresa BJ Adaptaciones. L’acte s’allargarà fins a les 14:30.

Totes les activitats tindran lloc a l’espai La Casa Encendida, Ronda Atocha, 2 de Madrid. Podeu veure el programa complet i trobar més informació sobre la jornada, així com dels ponents que hi participen, al següent enllaç.

La inscripció és totalment gratuïta però cal inscripció prèvia, que pot formalitzar-se en el següent enllaç.