Jornada: L’emancipació de la juventut tutelada i extutelada a Espanya

El 20 de setembre va tenir lloc a Madrid, a la seu del Instituto de la Juventud, la jornada titulada L’emancipació del jovent tutelat i extutelat a Espanya. En aquest acte es va realitzar la presentació de l’estudi la juventud tutelada y extutelada en España, III Edició 2018, impulsat des de FEPA i realitzat a partir de la informació facilitada des de les Direcciones Generales d’Infància de les diferents comunitats autònomes. L’estudi ens permet conèixer com han evolucionat els programes i serveis d’emancipació existents així com una aproximació al volum de joves atesos, edats i tipologia de programes.

Després de la presentació d’aquest document vam comptar amb Mark E. Courtney, de la Universitat de Chicago, un referent pel que fa a estudis longitudinals d’avaluació d’impacte a nivell internacional que ens va relatar la experiència dels Estats Units.

Projectes relacionats
Coneixement
BENVINGUDA INSTITUCIONAL
  • Ruth Carrasco, directora del Instituto de la Juventud
  • Ricardo Centellas, vicepresident de FEPA
Jornada FEPA-INJUVE
PRESENTACIÓ D’ESTUDIS FEPA – L’EMANCIPACIÓ DEL JOVENT EXTUTELAT A ESPANYA (AVANÇ DE RESULTATS 3ª EDICIÓ MAPA 2018 I ENQUESTA 2018)
  • Ana Villa, directora de FEPA
CONFERÈNCIA-COL·LOQUI – ESTUDIS LONGITUDINALS D’AVALUACIÓ D’IMPACTE I INCIDÈNCIA POLÍTICA: LA EXPERIÈNCIA DELS EEUU
  • Dr. Mark E. Courtney, professor Universitat de Chicago
  • Modera: Laura Arnau, Universitat Autònoma de Barcelona

Moltes gràcies a les gairebé 50 persones que vau participar a la jornada. Esperem que fos del vostre interès i us esperem a futurs actes que realitzem. Si no ens vau facilitar el full d’avaluació de la jornada, us agrairíem que ompliu aquest petit qüestionari:

A continuació us deixem amb el document que es va presentar a la jornada:

Jornades de presentació de la Guia d’Emancipació
Jornada: claus per l’apoderament dels joves en el seu procés d’emancipació