Jornada Institucional FEPA 2019

El dijous 04 d’abril vam celebrar a Barcelona la Jornada Institucional de la Federació 2019, dins de la qual vam realitzar l’Assemblea Anual Ordinària. Hi van assistir unes 50 persones de més de 30 entitats federades diferents de tot el territori espanyol. Com és habitual, l’espai va servir per treballar en relació a qüestions relacionades amb el funcionament i la tasca de la Federació.

Vam començar la jornada amb una ponència a càrrec de Toni Comasòlivas, membre del grup de recerca IARS de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’àrea tècnica de la Fundació Eveho, que va presentar la seva tesi doctoral Factors que influeixen en el temps de permanència dels joves extutelats en els recursos residencials de transició a l’autonomia. Alguns dels objectius de la investigació presentada van ser descriure el mapa de recursos residencials per a la joventut extutelada a Catalunya o analitzar la relació entre professionals i joves i la seva influència amb la sortida del recurs.

Tot seguit va començar l’Assemblea Anual Ordinària de la Federació, on es va explicar tota l’activitat realitzada durant el curs 2018, el balanç econòmic i el pla d’actuació 2019. Durant la trobada es va aprofitar per presentar la darrera entitat federada: Fundació Privada Obra Tutelar Agrària. A més, es van aprovar modificacions del reglament de règim intern.

Després del dinar, i aprofitant que estaven presents diverses entitats de diferents parts del país, cada comunitat autònoma va presentar les novetats que han tingut lloc durant l’any anterior pel que fa a la joventut extutelada, als recursos que atenen a aquests nois i noies, legislació que els afecta, nous programes creats i d’altres de ja existents, etc. Per finalitzar la jornada es van realitzar uns grups de treball on es van parlar de diversos temes d’actualitat.

Moltíssimes gràcies a totes les entitats per assistir a la jornada i per la vostra implicació. Esperem que us hagi agradat i que l’hagueu trobat útil.

Finalment us agrairíem que omplíssiu el formulari de valoració de la jornada a continuació (no trigareu més de 3 minuts en respondre’l i ens és de gran ajuda).

Obertes les inscripcions pels matins de Juliol a Cabestany
Cicle de tallers de suport jurídic per a joves i professionals