Jornada Institucional FEPA 2020

L’assemblea d’aquest any es va realitzar de forma virtual a causa de les circumstàncies que tots i totes coneixem. Va tenir lloc el passat dijous 25 de juny i en ella van assistir més de 60 persones de gairebé 50 entitats federades.

En aquesta trobada va destacar el comiat de la junta directiva de Pepa Arqué i Ricardo Centellas, presidenta i vicepresident de FEPA des de fa més d’una dècada, als quals desitgem el millor en els seus projectes professionals i personals. Amb la seva marxa, van entrar tres noves persones a la junta directiva:

  • Ferran Rodríguez, director de la Fundació Eveho, és elegit president. També se sumen a la junta Ester Muñoz, Coordinadora General Inserció Sociolaboral a Fundación Don Bosco, com a vocal, i Igor Sánchez, Coordinador a Fundación ISOS, com a vicepresident segon.

Les entitats federades més recentment van tenir uns minuts per presentar-se davant les altres organitzacions. Van ser: Hijas de la Caridad de San Vicente de Paúl – España Norte, Fundación Cepaim, Càritas Barcelona, Asociación Amés, Casa Joven San José i Asociación Mensajeros de la Paz – Canarias. Sumant-hi un total de 67 entitats federades.

Durant l’assemblea es va procedir a aprovar el pla d’acció, el codi ètic o el pressupost entre altres punts. Us deixem a continuació amb les presentacions utilitzades:

Finalment, si no ho heu fet, ens agradaria que omplíssiu un qüestionari de valoració.
També us deixem el vídeo de tota l’assemblea.

Si teniu alguna pregunta no dubteu en escriure a comunicacio@fepa18.org.

Sorteig #YoParticipoFEPA
Taller en àmbit jurídic per a professionals: ONLINE!