Jornades FEPA 2020

Els propers dies 12 i 13 de març tindran lloc les XV Jornades FEPA. Aquest any el títol és Interculturalitat: reptes per la cohesió social.

Es realitzaran a Sevilla, a l’alberg Inturjoven (C/ Isaac Peral, 2).

Trobareu el formulari d’inscripció a continuació:

A continuació us deixem amb el cartell de les jornades i el programa, on podreu veure les activitats que hi tindran lloc. Com sempre, podrem gaudir de l’àgora d’experiències d’entitats federades, de la taula de participació de joves i de ponències de caire nacional i internacional.

El divendres tindrem una taula rodona on parlarem sobre els moviments migratoris des de la frontera, escoltarem a experts parlar de diferents temes a les càpsules formatives i exposarem el Model FEPA d’Atenció a la Joventut Extutelada. A més, aquest any tornarem a realitzar una sèrie d’activitats per als joves el divendres pel matí, celebrant així la II Troabada de joves extutelats a nivell estatal.

ÀGORA D’EXPERIÈNCIES I TAULA DE JOVES

  • Àgora d’experiències: seguint el model de les que es van dur a terme a Madrid el 2015, a Barcelona el 2017 i Guadalajara en 2018. Volem convidar-vos a enviar-nos propostes on tenen cabuda, com veureu al formulari, una gran varietat de temàtiques.
    ________
  • Taula de participació de joves: ens agradaria comptar amb la participació de joves de diferents edats, que estiguin o hagin passat per programes i recursos orientats a la seva emancipació. Podran traslladar-nos la seva visió sobre quin tipus de suport i quins aspectes són els que més valoren actualment, o bé, quins són els que un cop passat el temps han posat més en valor a partir de la seva experiència. També ens agradarà compartir amb ells/es quin tipus de suport és el que més han fet troben a faltar en els seus processos.

Es poden enviar aportacions fins al proper dia 31 de gener (inclòs). Després ens posarem en contacte de nou amb vosaltres/es.

A diferència de les dues passades edicions, FEPA no es fa responsable de la reserva en un allotjament de la ciutat.

Per aquest motiu ens agradaria animar-vos a que, si sabeu que participareu de les mateixes, busqueu un allotjament tan aviat us sigui possible. Ens informen des d’alguns hotels i albergs amb els quals hem contactat que per aquestes dates hi ha molta gent interessada en passar la nit a la capital andalusa, de manera que com més aviat reserveu millor.

No obstant això us facilitem una llista amb algunes opcions d’allotjament a continuació:

Projectes relacionats
Notícies relacionades
Jornades FEPA 2020
Taller en àmbit jurídic a Tortosa