Jornades de Presentació Informe Sortides Laborals

Es tracta d’un model integrat formatiu per a joves en apropiació tecnològica i fabricació digital, s’emmarca en la creació d’un itinerari formatiu per a joves en situació de vulnerabilitat social en tecnologia, disseny i fabricació digital.

Sorgeix arrel de l’experiència en la iniciativa de Fundación Orange amb el projecte Breakers: Fabrica’t un nou món. Aquest projecte pilot s’inicia mitjançant la col·laboració entre FEPA, Fundación Orange, BJ Adaptaciones i la xarxa de Fab Labs d’Espanya amb l’objectiu d’apropar a joves en situació d’exclusió social, i especialment joves tutelats/des i extutelats/des, a la cultura maker, a una proposta nova de creació i desenvolupament d’idees i iniciatives i a una formació en un àmbit innovador.

El projecte és fruit de la col·laboració entre FEPA, Asociación Cultural La Kalle, La Rueca Asociación i Fundación CODESPA. Rompiendo Moldes va ser el guanyador de l’edició 2016 del Desafío Talento Solidario de Fundación Botín, donant suport a la iniciativa amb assessors externs de KPMGISDI i Fundación Fernando Pombo.

Presentació del dossier ‘Joves extutelats. El repte d’emancipar-se avui‘
Primera trobada de joves Breakers