Us convidem a assistir a la Trobada FEPA2022 – Innovació aplicada als itineraris d’emancipació

L’objectiu d’aquesta trobada és presentar-vos, tant a vosaltres, com als diferents agents territorials implicats en l’atenció a les persones joves extutelades, en què consisteix el Projecte IMEX – Itineraris d’Emancipació d’Èxit.

Com ja us hem comptat, es tracta d’un projecte d’àmbit estatal, finançat pels Fons de Recuperació Europeus Next Generation i que es va iniciar a l’inici de l’any. El projecte, liderat per FEPA i en el qual participen 36 entitats federades, 2 universitats i múltiples administracions, persegueix la doble finalitat de crear i consolidar un Model Estatal de Referència de Desinstitucionalització en l’atenció de persones joves, extutelades, de 18 a 25 anys amb dos vessants clars: una preventiva a la institucionalització i una segona de trànsit segur a la vida adulta.

La nostra voluntat és la de generar un espai on compartirem coneixement, perspectives i estratègies d’intervenció que s’han anat construint durant la fase de disseny del projecte.

Programa-Encuentro-FEPA22
Cabecera-Encuentro-IMEX

Estructura de l’#EncuentroFEPA22

A continuació, us expliquem l’estructura de l’Encuentro amb detall:

Tota la jornada serà gravada i compartida, més tard, pel nostre canal de YouTube. De moment, aquí teniu el cartell i el programa per a la vostra informació.

Ens agradaria molt poder comptar amb la vostra assistència a la presentació, i, per a això, posem a la vostra disposició aquest formulari d’inscripció mitjançant el qual indicar-nos el vostre interès a assistir, virtualment, a la primera part de la Jornada (de 10 a 11.45 h).

Us esperem, a totes, el dia 15 de juny.

Jornades FEPA 2021