Les jornades de la Federació d’enguany tindran lloc els dies 15 i 16 de novembre a la ciutat de Guadalajara, i més concretament, al Centro San José (Carrer Artienza, 4). Comptarem amb ponències d’experts, debats, taules de joves, àgores d’experiència i molt més. Enguany el tema central d’aquestes jornades és: Diferents respostes per a diferents perfils.                                                        Consulteu aqui el cartell i el programa en PDF.

Com és habitual l’àgora d’experiències seran un espai reservat per a les entitats que vulguin explicar algun dels projectes que estan duent a terme relacionat amb la temàtica central de les jornades d’aquest any. A més volem comptar novament amb la col·laboració dels i les joves perquè ens aportin la seva visió personal en una taula de participació de joves. El divendres dia 16 de novembre hi haurà dues dinàmiques paral·leles de treball: una orientada a professionals i un espai de treball per als i les joves.

Àgora d’Experiències

Els participants de les jornades haureu d’escollir a quines de les 9 experiències de les que es presentaran voldreu assistir-hi. Feu clic al títol de l’experiència per llegir una petita explicació sobre la temàtica de l’experiència.

Cada assistent haurà de triar 4 experiències diferents, encara que finalment en veurà 3 d’aquestes. Depenent de la demanda de cada experiència s’organitzarà la gent d’una forma o una altra.

Consulta aquí el programa de l’Àgora.

  Per triar quines experiencies voleu veure ompliu aquest formulari.