Assemblea Extraordinària

[ultimate_spacer height=”10″]

El dijous 05 de novembre vam realitzar una Assemblea Extraordinària. Va ser en línia, per Zoom, i van participar més de 50 persones de 40 entitats federades diferents.

En l’acte es va explicar el funcionament de FEPA i es va animar a les entitats que formen FEPA a que s’apuntin a les comissions de treball. Després d’aquesta explicació per part de director, Paco Sanz; el president de la Federació, Ferran Rodríguez, va explicar com està evolucionant la campanya #UnCallejónSinSalida. També vam aprofitar perquè l’última entitat federada, Fundación Hogar San José, es presenti i expliqui el treball de l’organització.

Un dels motius principals per a realitzar l’assemblea extraordinària va ser la creació de la comissió del codi ètic. Per conèixer més sobre el tema es va realitzar una xerrada sobre la importància d’aquesta temàtica en les organitzacions, que va anar a càrrec d’Aïda Palacios, Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Màster en Filosofia Política. Després de la xerrada, es va presentar a les persones que formaran la comissió del codi ètic de la Federació i es va procedir a la seva aprovació.

A continuació us deixem amb alguns dels documents presentats a l’assemblea, així com el vídeo complet de la jornada.

Menú