El passat 27 d’octubre es va realitzar la darrera sessió d’enguany a Barcelona del Cicle de tallers de suport educatiu per a la joventut al Palau Macaya. En aquesta ocasió, Nagore Iruretagoien i Mercè Carulla de l’Associació In Via van ser les persones encarregades de fer la presentació del cas.

Aquest cop, les persones assistents a la jornada van poder reflexionar entorn de diferents aspectes relacionats amb la intervenció amb joves en una sessió on l’eix conductor va ser La intervenció amb joves que han patit abusos.

En la sessió Susana Brignoni, psicòloga clínica, va tornar a mostrar la seva experiència aportant llum a aspectes i reflexions sobre el tema: reflexions sobre les derivacions, la resposta que els/les educadors/es donen als joves en aquests tipus de casos, quines limitacions es troben en aquest tipus d’intervencions, etc.

Les properes sessions del cicle de tallers de suport educatiu seran el 10 de novembre a Tarragona i el dia 1 de desembre a Girona, sent aquesta l’última de l’any. Podeu apuntar-vos al proper taller aquí. Us hi esperem a tots!