XXIIIè, XXIVè, XXVè i XXVIè tallers de suport educatiu per a la joventut a Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona

Projectes relacionats
Activitats relacionades

Tallers de suport educatiu pel jovent a Girona, Barcelona, Lleida i Tarragona

El passat divendres 22 de març vam realitzar el XXIII taller de suport educatiu per a la joventut, en aquesta ocasió a Girona, a la seu de l’ASJTET Girona (Emili Grahit, 2). El taller va servir per reflexionar sobre la detecció dels casos de salut mental en pisos d’autonomia. Maria Puga, de SUARA Cooperativa, va ser la persona encarregada de presentar la sessió.

Posteriorment, el divendres 10 de maig, vam celebrar el taller número XXIV a Barcelona, al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108). En aquest taller, que va presentar Josep Antoni Molina de la la Fundació Champagnat – Germans Maristes, es va parlar sobre com afavorir la confiança del vincle educatiu per apoderar la joventut.

Més recentment, el 14 de juny i a Lleida, vam realitzar el taller número XXV a la Biblioteca dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida (Avinguda del Segre, 5, 25007). Va presentar el cas David Jofre des de l’entitat ISOM. El títol d’aquest taller sobre el qual vam reflexionar fou com acompanyem l’emancipació; un cas que vulnera els drets humans.

Finalment, el 12 de juliol però a Tarragona, vam realitzar el taller número XXVI a la Sala Polivalent de la Casa del Mar (Carrer de Francesc Bastos, 19, 43005, Tarragona). Van presentar el cas des ACTUA, SCCL, l’encarregada de fer-ho va ser Eli Mateo. El taller portava com a títol com afrontar la vida sense mentides.

En les quatre sessions vam comptar, com sempre, amb la col·laboració de Fundació Nou Barris.

Moltes gràcies a les persones que vau presentar els casos i a les que vau assistir als tallers.

Noticies relacionades

Nova edició del cicle de tallers de suport educatiu per a la joventut

taller de suport educatiu

Taller de suport educatiu al jovent a Tortosa

Sisena edició del cicle de tallers de suport educatiu pel jovent

Divuitè taller de suport educatiu