Des de FEPA hem volgut des dels nostres inicis contribuir a la definició del model d’atenció al jovent extutelat a Catalunya i també arreu de l’Estat i, ho continuem fent. Aquest document és el resultat de tot un procés fet des de finals de 2017 i que planteja recomanacions i propostes per diferents agents en la definició i concreció de l’avenç en el model d’atenció al jovent extutelat a Catalunya.

El document és un punt de partida que suma al treball que es desenvolupa per part dels diferents agents. En aquest sentit, en el marc de la 1a sessió del cicle Perspectiva i perspectives +18: l’atenció al jovent extutelat a Catalunya i fruit de la col·laboració entre FEPA i l’Obra Social “la Caixa”, el dia 18 de setembre de 2018 ha tingut lloc un taller de contrast on han participat més de 30 persones provinents de diferents administracions públiques, col·legis professionals i organitzacions. El taller ha servit per complementar i revisar el contingut de la publicació que pretén oferir pistes per disposar d’una atenció de qualitat i adequada a la individualitat dels i les joves: amb trastorns de conducta, amb discapacitat, noies mares, joves estrangers sense referents familiars, etc. En breu podreu veure l’agenda de la Jornada i participants al taller de contrast. De moment, us deixem amb la nota de premsa aquí.

El context canvia i hem d’evolucionar. Estem convençuts que és conjuntament com podrem millorar l’atenció i l’acompanyament al jovent extutelat.

Us deixem a continuació amb el document per si voleu llegir-lo en la seva totalitat o descarregar-lo:

Per llegir el document en castellà, clic aquí.