Celebrem la primera trobada de la Comissió de Persones Joves i Participació a Aragó

Foto-Comision-Juventud-FEPA

Les persones joves participants, van exposar amb gran exactitud aquelles dificultats que han trobat en les seves vivències dins del Sistema de Protecció de Menors i van plantejar canvis o possibles millores dins del sistema.

Entrada anterior
Posicionament de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) davant els recents fets esdevinguts a Melilla
Entrada següent
Realitzem el taller per a professionals ‘Noves Masculinitats’, impartit per l’expert Paco Abril

Durant el matí del dissabte 11 de juny, persones joves vinculades a projectes de diferents entitats federades de FEPA, es van donar trobada, al costat de persones dels equips tècnics de les entitats Llogarets Infantils, YMCA, CEPAIM i OZANAM, per a celebrar la primera reunió de la Comissió de Persones Joves i Participació celebrada a Aragó.

Durant aquesta trobada de la Comissió, les persones joves participants, van exposar amb gran exactitud aquelles dificultats que han trobat en les seves vivències dins del Sistema de Protecció de Menors i van plantejar canvis o possibles millores dins del sistema.

Aquí compartim algunes instantànies de la trobada:

La Comissió de Joves i Participació de FEPA

FEPA s’organitza en diferents òrgans de govern, entre els quals es troben les Comissions de Treball No Permanents, que són:

  • Comissió de Formació, Estudis i Recerca
  • Comissió de Joves i Participació
  • Comissions de Coordinació Territorial – Interterritorial
  • Comissió de Jornades FEPA
  • Comissió de Guia d’Emancipació

En el cas de la Comissió de Joves i Participació, l’objectiu és el de promoure la participació de les persones joves des de diferents perspectives. A més de les entitats federades que vulguin formar part, en aquesta comissió comptem amb la participació de la UJEC (Va unir de Joves Extutelats de Catalunya).

¿Voleu federar-vos a FEPA?

¿Voleu conèixer quines entitats formen part de FEPA?