Enquesta sobre la situació actual de les oficines d’estrangeria


Fa un parell de setmanes, FEPA va tenir una reunió en línia amb la Secretària d’Estat de Migracions, Sra. Hana Jalloul. La reunió va ser molt interessant, i un dels punts a destacar és que vam acordar tenir canals de comunicació entre la Secretaria i la Federació. Dins d’aquesta dinàmica de comunicació directa, ens demanen si podem facilitar-los informació sobre com està la situació a les oficines d’estrangeria dels diferents territoris. Volen, principalment, acabar amb possibles diferències de criteri entre oficines.

Per poder tenir aquesta informació, compartir-la i posar remei tant a les diferències de criteri com a altres possibles problemes, demanem la col·laboració de les entitats federades. Es tracta de respondre una enquesta de no més de tres minuts. L’enquesta té dues preguntes:

  • Una fa referència a les dificultats tècniques amb què us podeu trobar en els tràmits amb estrangeria.
  • L’altra està relacionada amb el canvi d’interpretació de la llei d’estrangeria a partir de la jurisprudència de Tribunal Suprem pel que fa a les renovacions de residència no lucrativa.

Podeu omplir aquesta enquesta fins el divendres 19 de juny. Teniu l’enllaç a continuació. Us mantindrem informades a totes les entitats que participeu de l’evolució de l’estudi.

Menú