Entrevista a Associació ISIL: 10 anys acompanyant a la joventut extutelada

L’Associació ISIL adquireix nous habitatges i explica a Ràdio Estel els seus projectes amb joves en risc d’exclusió.

El passat 15 d’abril es va emetre a Ràdio Estel l’entrevista a l’educadora de l’Associació ISIL, Montserrat Farrés. L’entrevista al programa Àngels, patrocinat per la Fundació Roca i Pi, va servir per explicar els projectes que tenim a l’entitat i com, a poc a poc, al llarg dels més de deu anys de la nostra existència, hem anat creixent per poder atendre a més joves.

L’objectiu principal de l’associació està centrat en oferir habitatge a aquells joves que es troben en situació de risc d’exclusió social i amb dificultats per accedir al mercat d’habitatge. A més a més, també expliquem els diversos projectes amb els que treballem que ofereixen als joves un acompanyament socioeducatiu per oferir autonomia i eines cap a una emancipació. Sobretot amb l’objectiu que els joves puguin fer una formació que els permeti accedir al mercat laboral.

Recentment des de l’associació s’han adquirit diversos habitatges per poder seguir ajudant els nois i les noies que atenen. Són pisos assistits en els quals hi viuran joves de 18 a 23 anys on hi ha una presència d’un educador o educadora social de l’entitat que acompanya a aquest jovent. Es tracta d’un acompanyament integral sobre temes molt diferents com la cerca de feina, processos de documentació, salut emocional, etc. A l’Associació ISIL també desenvolupen el projecte Elna, dirigit a mares joves perquè puguin viure amb els seus fills en una vivenda digna.

Per a més informació visiteu la web i les xarxes socials de l’Associació ISIL als següents enllaços: