Ja podeu escoltar l’entrevista realitzada per La Xarxa de Comunicació Local a la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits. Més concretament, l’encarregat de participar-hi va ser el Ferran Rodriguez, director de la Fundació EVEHO, una de les entitats adherides a la Federació. També hi va participar la Mar, una estudiant que fa un any que viu en un pis d’autonomia de la Fundació Maria Raventós, també entitat federada.

En l’entrevista es posa de manifest la situació actual del col·lectiu de joves extutelats, es parla de les necessitats d’aquests joves i dels recursos als que tenen accés o del rol de l’educador i el seu vincle amb el jove. També es comenta com la realitat d’aquests nois i noies es diferent de la resta de joves i, per tant, es necessita canviar les lleis per ajudar-los a disposar de l’autonomia i dels mitjans suficients per començar una vida autònoma plena i totalment preparats.

Podeu escoltar l’entrevista, realitzada al programa Stock de Ràdio presentat per Manolo Garrido i Quim Ortí, en la seva totalitat a continuació: