Ahir 13 de juliol va tenir lloc l’Assemblea General Extraordinària a la Taula d’entitats i es va acordar l’avançament del procés electoral de Junta directiva de la Taula a partir d’avui mateix per no demorar més el procés. Va haver-hi una dimissió de la Junta directiva de manera grupal, a excepció de Creu Roja, i es va demanar a algunes entitats entrar a formar part de la Junta i fer l’acompanyament del procés electoral fins a l’elecció de la nova Junta directiva.

FEPA va ser una de les entitats proposades per formar part de la nova Junta directiva transitòria i vam decidir acceptar l’encàrrec. A l’Assemblea hi vam assistir en representació de FEPA la presidenta de la Federació Pepa Arqué i la directora Ana Villa.

Des de la nostra Federació esperem contribuir positivament a facilitar el procés electoral, a la millora del consens sectorial i a facilitar el desenvolupament dels rols que hem encomanat plegats a la Taula d’entitats del tercer sector social el conjunt de federacions que la conformem.

Compartirem la Junta transitòria amb: Creu Roja (que exercirà la presidència), FECEC (Federació d’entitats contra el càncer), Càrites Catalunya, Fundesplai i Salut Mental Catalunya.