FEPA finalista del II Premio Padre Arrupe

FEPA va participar en el II Premi Pare Arrupe als Drets Humans que va organitzar l’Institut Universitari d’Estudis sobre Migracions (IUEM) de la Universitat Pontifícia de Comillas. Aquest premi vol reconèixer el mèrit a persones i institucions que destaquen per la seva tasca en la defensa i promoció dels drets humans en l’àmbit de les migracions i el refugi. Des de FEPA, ens presentem a el premi explicant el treball que realitzem a favor de les entitats que ajuden a la joventut extutelada en els seus itineraris formatius i d’inserció per aconseguir un món més just.

La Federació va resultar finalista en la categoria general, al costat de el Servei Jesuïta a Refugiats i el 5 de maig ens van comunicar, després d’una difícil deliberació, que el premi va anar a parar a mans de el Servei Jesuïta a Refugiats. En l’altra categoria, de periodisme i comunicació, es va alçar amb el premi Jesús Blasco de Avellaneda. L’acte de lliurament serà el proper 20 de maig i es farà en línia.

Ha estat un gran repte i un honor per a la Federació participar d’aquest premi i poder estar entre els finalistes en la categoria general. Reiterem la nostra enhorabona a el Servei Jesuïta a Refugiats, que ha guanyat aquest premi de forma tan merescuda per la seva gran trajectòria en la defensa dels drets humans.

Menú