La Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) col·labora en el procés de participació ciutadana per l’elaboració de l’avantprojecte de llei per la modificació de la llei 12/2001 de la infància i adolescència a Aragó. FEPA participa a través de la seva Delegació Territorial a Aragó i una persona acudirà a cada reunió del procés en representació de la Federació.

Aquest procés va iniciar-se el dilluns 18 de desembre i es preveu que s’allargui durant uns mesos. En la iniciativa hi participen membres de l’administració, agents econòmics i socials, universitats i experts, col·legis professionals, entitats socials i òrgans de participació. Més d’un centenar d’actors convocats que s’aniran reunint periòdicament per l’elaboració d’aquest avantprojecte.

Aquest grup està promogut pel departament de Ciutadania i Drets Socials del Govern d’Aragó a través de l’Institut Aragonés de Serveis Socials i amb la col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana, Transparència, Cooperació i Voluntariat (Aragón Participa).

Podeu llegir el text de l’avantprojecte en la seva totalitat aquí.