FEPA participa del Desafio de Talento Solidario de la Fundación Botin

La Fundació Botín ha seleccionat la FEPA per formar part de El Desafio de Talento Solidario, una convocatòria que enguany té com a objectiu donar suport a idees de les entitats per millorar la situació del col·lectiu d’estrangers en situació de vulnerabilitat. Aquest projecte convida a les entitats sense ànim de lucre a proposar idees innovadores per solucionar aquest problema, en especial incís si afecta a nens, joves immigrants o menors estrangers no acompanyats.

Des de la FEPA es va presentar el projecte FabLabs Sociales impulsat des de Fundació Orange per tal d’obtenir cofinançament per la sostenibilitat del mateix. La Federació es troba en una segona fase del programa on s’està redefinint i adequant el projecte presentat. Així, la FEPA ha participat en les 5 jornades posteriors que s’han realitzat entre els mesos d’octubre i novembre per madurar les idees. La jornada final tindrà lloc el pròxim 20 de desembre, quan es presentaran els projectes a diversos experts que seleccionaran els guanyadors.

Botin Collagecrèdits de les fotografies: Crisitna Pérez De Lema.

El projecte presentat ha estat seleccionat d’entre més de 280 candidatures. Des de la Fundación Botín amb aquesta convocatòria volen ajudar a les organitzacions a construir projectes més sostenibles al mateix temps que es fomenta la innovació i la col·laboració entre entitats i es generen projectes que promouen canvis positius.

El projecte de l’entitat que finalment surti guanyador serà recompensat amb 20.000 euros per fer realitat el seu projecte i rebrà ajut en tot el procés de desenvolupament tant des de l’àmbit jurídic, de consultoria com tecnològic.

Menú