Iniciatives d’entitats durant el COVID-19

Davant la situació creada pel COVID-19, moltes de les entitats federades han engegat iniciatives per fer front a les conseqüencies que això està comportant. A continaució us mostrem algunes de les activitats que diverses organitzacions han posat en funcionament recentment:

Si ens voleu enviar una activitat que fessiu des de la vostra entitat per afegir-la, podeu fer-ho enviant un correu a comunicacio@fepa18.org

Els nois de la Fundació Obra Tutelar Agrària col·laboren en una iniciativa en la qual estan confeccionant bates que seran utilitzades pel servei d’emergències sanitàries.

Des de la fundació han fet un vídeo explicant tot el procés i mostrant com les fan. Aquestes bates seran per als professionals sanitaris que treballen en ambulàncies de Lleida, Tarragona i Terres de l’Ebre. Us deixem amb el vídeo a continuació.

Des del programa de Educación en Valores de Fundación Adsis s’ha creat una campanya anomenada #vivovalores, la qual fa uns dies que ha començat.

En aquesta el que es pretén és que cada persona expliqui a la seva manera com viu i sent alguns dels valors en aquesta situació. Es farà a través d’Instagram i plantejaran uns reptes en base als valors proposats, es podran enviar vídeos, directes, imatges, música, etc. per transmetre la vivència.

Associació ISIL ha creat un vídeo en què els professionals dels recursos per a joves extutelats i els mateixos nois que hi resideixen ens ensenyen què fan per amenitzar aquests dies de confinament. Al mateix temps, ens animen a quedar-nos a casa per no propagar el virus més del que ja ho està.

Us deixem amb el vídeo que podeu veure al seu canal de youtube.

Des de Fundación Amaranta han creat una llista perquè tots/es els que formen part de l’organització puguin incloure cançons que els donin energia per sortir d’aquesta situació i que els facin recordar que són dones que no es rendeixen.

La llista es titula Mujeres que no se rinden i podeu consultar-la des del vostre compte de spotify.

Fundació Natzaret té en marxa una campanya a les seves xarxes socials on reconeixen l’esforç i el treball amb el personal en la seva organització.

En el text dels posts publicats podem llegir el nom de la persona, el seu càrrec i la frase personatges poc comuns que treballen pels infants i joves repartint somriures.

L’entitat va posar en marxa fa uns mesos un concurs de fotografia anomenat Actuart. Durant aquests dies de confinament han llançat un repte diàriament perquè els joves dels centres puguin participar penjant fotografies a l’instagram de la iniciativa.

El concurs està obert a tothom, també per a gent de fora l’organització. La millor foto de cada setmana es fa servir com logo a l’instagram de l’entitat durant la setmana següent.

Acompanyem a la joventut en temps de COVID-19. Ajudes a Punt de Referència?

El virus està tenint conseqüències en els itineraris de la joventut, i també en la sostenibilitat dels seus projectes per a acompanyar-los. I ara, volen estar al seu costat més que mai. T’ho expliquen ells mateixos en aquest vídeo.

Suara a Casa són videoconferències (per Whatsapp, Skype etc.) amb psicòlegs, coaches o fisioterapeutes per ajudar-te durant el confinament. És un servei gratuït de Suara Cooperativa.

Un cop rebut el servei, t’enviaran un enllaç on si vols, podràs donar la quantitat que creguis oportuna. Tots els diners recaptats aniran a la Campanya #YoMeCorono.

Si ens voleu enviar una activitat que fessiu des de la vostra entitat per afegir-la, podeu fer-ho enviant un correu a comunicacio@fepa18.org
Menú