Inscripcions Open Breakers

Projectes relacionats
Activitats relacionades

Ja us podeu inscriure-us a aquests nous cursos, impulsats per Fundación Orange, en col·laboració amb la Federació d’Entitats amb projectes i Pisos Assistits (FEPA) i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.

Després de gairebé dos anys des del seu inici, sis edicions realitzades i més de 250 joves formats, engeguem una nou curs dirigit a tots aquells nois i noies que ja han participat en algun dels cursos Breakers. Aquesta nova formació, que porta de nom Open Breakers, pretén anar més enllà i servirà per profunditzar en els coneixements adquirits durant els cursos inicials al mateix temps que es desenvolupen projectes.

Es tracta d’una formació de 20 hores que tindrà lloc posteriorment a l’edició Breakers de primavera i on poden apuntar-se tots aquells als que els hi hagi agradat el curs i estiguin animats i motivats per tirar endavant i continuar formant part de la comunitat Breakers, formant-se en creació i disseny digital, impressió 3D i en la cultura maker.

Ja us podeu inscriure-us a aquests nous cursos, impulsats per Fundación Orange, en col·laboració amb la Federació d’Entitats amb projectes i Pisos Assistits (FEPA) i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza. Per isncriure’s heu d’omplir el següent QÜESTIONARI.

Per poder apuntar-te has de haver participat en altres edicions dels cursos Breakers, tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques.

A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a Ciutat Meridiana i a l’espai Soko Tech a la Sagrera. A Castelldefels tindrà lloc a l’espai Tinkerers. També es farà un curs a València, al FabLab València de la Universitat Politècnica, i a Sevilla al FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat. A Madrid es farà a l’espai Makespace i en el cas de Bilbao és al Espacio Open. Per últim, a León, es realitza al Fab Lab León.

OPEN BREAKERS PRIMAVERA 2018


 • CASTELLDEFELS tindrà lloc cada dimarts a partir del 17 d’abril i acabant el 29 de maig. L’horari és de 16h a 20h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
 • Per la seva banda, a BARCELONA es farà tots els divendres començant l’1 de juny i finalitzant el 29 del mateix mes, l’horari és de 15:30 a 19:30. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.
  ——-
 • BARCELONA, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dijous començant el 24 de maig i finalitzant el 21 de juny, l’horari és de 15h a 19h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • En BILBAO se realizará todos los jueves desde el 17 de mayo hasta el 14 de junio de 16h a 20h. El curso se realizará en el Espacio Open Bilbao, Antigua Fábrica de Galletas (Artiach) Ribera de Deusto, 70B, 1º. Flyer aquí.
  ——-
 • A LEÓN es farà tots els dijous des del 17 de maig al 14 de juny. L’horari és de 16h a 20h i el curs es realitzarà al Fab Lab León, a Avda. San Ignacio de Loyola, 177. Trobareu el flyer aquí.
  ——-
 • MADRID tindrà lloc tots divendres i dissabtes i l’horari serà de 16:30h a 20:30h els divendres i de 10h a 14h els dissabtes. El curs comença el proper 8 de juny i finalitza el 22 del mateix mes. L’espai on es realitzarà l’activitat és Makespace Madrid, situat al carrer Arquitectura 18. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • SEVILLA es farà tots els dimecres començant el 16 de maig i finalitzant el 13 de juny, i l’horari és de 16:30h a 20:30h. Es realitzarà a FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat, situat a l’Avinguda Reina Mercedes, 2. Clic aquí per veure el flyer.
  ——–
 • En el cas de VALÈNCIA tindrà lloc tots els divendres des del 11 de maig fins al 8 de juny. L’horari és de 16h a 20h. El lloc triat per fer el curs és FabLab València, a la Universitat Politècnica de València, situada a Camino de Vera, s/n accés L, 1r pis (la primera i última clase) i al FabLab Océano Naranja, Carrer Botiguers, 5 Polígono III de Alboraia (el resto de las clases). Podeu veure el flyer aquí.
  ——–


——–
Podeu trobar més informació sobre Breakers dirigint-vos aquí o aquí. També a la pàgina web centrada en el projecte on podreu conèixer les activitats que es duen a terme, el seu blog i molt més. La podeu veure aquí.

O bé, posant-vos en contacte amb els següents correus electrònics: aeducativa2@fepa18.org (en el cas de Tinkerers), amb suport1@fepa18.org (per Ciutat Meridiana) amb suport1@fepa18.org (pel Soko Tech), amb aeducativa6@fepa18.org (per València), amb aeducativa5@fepa18.org (per Sevilla), amb aeducativa3@fepa18.org (per Madrid) o amb aeducativa4@fepa18.org (per Bilbao). Per últim, amb aeducativa7@fepa18.org (per León) També podeu demanar més informació al vostre educador de referència, trucant al telèfon 93 268 99 91 o bé visitant la pàgina web de la Federació.

Per veure algunes de les creacions fetes pels joves participants en anteriors edicions, podeu dirigir-vos als perfils d’instagram dels fablabs de les diferents ciutats (BarcelonaMadridValènciaSevilla o Bilbao).

Noticies relacionades

Inscriu-te a la nova edició del programa Breakers! (ESTIU 2018)

Entrega de premis #IMake4MyCity a París