Inscriu-te a la nova edició del programa Breakers! (ESTIU 2017)

Ja podeu inscriure-us a la nova edició de Breakers: Fabrícate un nuevo mundo, el projecte impulsat per Fundación Orange, en col·laboració amb FEPA i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.

En aquest curs, totalment gratuït, els participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin. Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent QÜESTIONARI.

Per poder apuntar-te has de tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques. A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a l’espai Tinkerers de Castelldefels i a l’espai Soko Tech. També es farà un curs a València, al FabLab València de la Universitat Politècnica, i a Sevilla al FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat. A Madrid es farà a l’espai Makespace i en el cas de Bilbao és al Espacio Open.


Edició estiu

  • CASTELLDEFELS tindrà lloc tots els dilluns, dimecres i divendres a partir del 28 de juny i acabant el 26 de juliol. L’horari és de 16h a 19h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Feu clic aquí per veure el flyer.
  • Per la seva banda, a BARCELONA es farà tots els dilluns, dimecres i divendres començant el 3 de juliol i finalitzant el 31 del mateix mes, l’horari és de 10h a 13h. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Feu clic aquí per veure el flyer.
  • També a BARCELONA, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns, dimecres i divendres començant el 3 de juliol i finalitzant el 31 del mateix mes, l’horari és de 10h a 13h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Feu clic aquí per veure el flyer.
  • SEVILLA es farà tots els dilluns, dimecres i divendres començant el 3 de juliol i finalitzant el 31 del mateix mes, i l’horari és de 9h a 12h. Es realitzarà a FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat, situat a l’Avinguda Reina Mercedes, 2. Podeu veure el flyer aquí.
  • En el cas de VALÈNCIA tindrà lloc tots els dilluns, dimecres i divendres des del 3 de juliol fins al 31 de juliol. L’horari és de 16:30 a 19:30. El lloc triat per fer el curs és FabLab València, a la Universitat Politècnica de València, situada a Camino de Vera, s/n accés L, 1r pis. Podeu veure el flyer aquí.
  • MADRID tindrà lloc de dilluns a dijous i l’horari serà de 16h a 19:30h. El curs comença el proper 3 de juliol i finalitza el 20 de juliol. L’espai on es realitzarà l’activitat és Makespace Madrid, situat al Carrer Pedro Unanúe 16 (metro Palos de la Frontera). Podeu apuntar-vos fins el 21 de juny. Per veure el flyer cilc aquí.
  • A BILBAO es realitzarà tots els dilluns, dimecres i divendres des del divendes 23 de juny fins al divendres 14 de juliol de 16:00h a 20:00h. El curs es realitzarà a l’Espacio Open Bilbao. Podeu veure el flyer aquí.

Podeu trobar més informació sobre Breakers dirigint-vos aquí o aquí. Per saber-ne més sobre edicions anteriors feu clic aquí. També a la nova pàgina web centrada en el projecte on podreu conèixer els projectes que es duen a terme, el seu blog i molt més. La podeu veure aquí.

O bé, posant-vos en contacte amb els següents correus electrònics: aeducativa2@fepa18.org (en el cas de Tinkerers), amb suport3@fepa18.org (pel Soko Tech), amb aeducativa6@fepa18.org (per València), amb aeducativa5@fepa18.org (per Sevilla), amb aeducativa3@fepa18.org (per Madrid) o amb aeducativa4@fepa18.org (per Bilbao). També podeu demanar més informació al vostre educador de referència, trucant al telèfon 93 268 99 91 o bé visitant la pàgina web de la Federació.

Per veure algunes de les creacions fetes pels joves participants en anteriors edicions, podeu dirigir-vos als perfils d’instagram dels fablabs de les diferents ciutats (BarcelonaMadridValènciaSevilla o Bilbao).

Menú