Entrega de premis #IMake4MyCity a París

Projectes relacionats
Activitats relacionades

Tres grups de joves Breakers van presentar els seus projectes

El dijous 24 de gener va tenir lloc a París el lliurament de premis de la darrera edició del certamen #IMake4MyCity. En aquest concurs han participat més de 15 joves de 8 països diferents. D’Espanya van participar tres grups de joves provinents del Fablab València, del Tecnolab la Rueca (Madrid) i de Tinkerers Fablab (Castelldefels).

Durant la jornada, que es va allargar durant tot el dia i es va realitzar a l’edifici La Recyclerie, es van donar xerrades i es va ajudar als i les joves a parlar en públic amb confiança i transmetent clarament el missatge que volien. També vam tenir l’oportunitat d’escoltar a altres joves talents, com Pierre Chevelle, autor de la saga de llibres Changer le monde en 2 heures i youtuber francès.

Al final de les activitats van repartir tres premis diferents: el premi dels internautes, el premi del jurat i el premi coup de coeur. Els guanyadors, respectivament, van ser el FabLab Solidari Joves Ciències de Tunis, pel seu projecte fruites i hortalisses fetes a casa; Lisungi Fablab pel seu projecte de lavabo intel·ligent; i FabLab Solidari powered by Orange, de Polònia, per la seva aplicació que encoratja el reciclatge.

L’endemà tots els equips vam anar junts a fer un tour en vaixell per veure alguns dels llocs més emblemàtics de la capital francesa.

Encara que aquest any des d’Espanya no ens portem cap reconeixement a casa, l’any 2017 es va guanyar el premi del jurat i amb això vam realitzar la primera trobada de joves Breakers a Madrid on van participar nois i noies de totes les ciutats on es feia el curs.

Noticies relacionades

Inscripcions Open Breakers

Inscriu-te a la nova edició del programa Breakers! (ESTIU 2018)