Ja podeu inscriure-us a la nova edició de Breakers: Fabrícate un nuevo mundo, el projecte impulsat per Fundación Orange, en col·laboració amb FEPA i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.

En aquest curs, totalment gratuït, els participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin. Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent QÜESTIONARI.

Per poder apuntar-te has de tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques. A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a Ciutat Meridiana i a l’espai Soko Tech. A Castelldefels tindrà lloc a l’espai Tinkerers. També es farà un curs a València, al FabLab València de la Universitat Politècnica, i a Sevilla al FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat. A Madrid es farà a l’espai Makespace i en el cas de Bilbao és al Espacio Open. Per últim, a León, es realitza al Fab Lab León.

EDICIÓ PRIMAVERA 2018


 • CASTELLDEFELS tindrà lloc cada dimarts i dijous a partir del 13 de març i acabant el 13 d’abril. L’horari és de 16h a 20h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • Per la seva banda, a BARCELONA es farà tots els dilluns i divendres començant el 6 d’abril i finalitzant el 28 de maig, l’horari és de 15:30 a 18:30. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.——
  ——-
 • BARCELONA, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns i dijous començant el 5 d’abril i finalitzant el 17 de maig, l’horari és de 16h a 19h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Podeu veure el flyer aquí.
  ——–
 • BILBAO es realitzarà tots els dimecres i dijous des de l’11 d’abril fins al 10 de maig de 16h a 20h. El curs es realitzarà a l’Espacio Open Bilbao, Antiga Fàbrica de Galletes (Artiach) Ribera de Deusto, 70B, 1º.
  ——–
 • A LEÓN es farà tots els dimarts i dijous començant el dia 3 d’abril i acabant el 8 de maig. L’horari és de 16h a 20h i el curs es realitzarà al Fab Lab León, a Avda. San Ignacio de Loyola, 177. Flyer properament. Trobareu el flyer aquí.
  ——-
 • MADRID tindrà lloc els divendres i dissabtes i l’horari serà de 16:30h a 19:30h els divendres i de 10h a 13h els dissabtes. El curs comença el proper 6 d’abril i finalitza el 25 de maig. L’espai on es realitzarà l’activitat és Makespace Madrid, situat al Carrer Arquitectura 18. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • SEVILLA es farà tots els dimecres i divendres començant el 4 d’abril i finalitzant l’11 de maig, i l’horari és de 16:30h a 20:30h. Es realitzarà a FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat, situat a l’Avinguda Reina Mercedes, 2. Clic aquí per veure el flyer.
  ——–
 • En el cas de VALÈNCIA tindrà lloc tots els divendres i dissabtes des del 6 d’abril fins al 5 de maig. L’horari és de 16h a 20h els divendres i de 10h a 14h els dissabtes. El lloc triat per fer el curs és FabLab València, a la Universitat Politècnica de València, situada a Camino de Vera, s/n accés L, 1r pis. Podeu veure el flyer aquí.
  ——–


T’interessa? Pots venir als espais per veure de primera mà què és el món maker i en què consisteixen aquests cursos. Les dates per a aquests Open Days són les següents:

 • Open day Castelldefels: 8 de març 16:30-18:30
 • Open day Barcelona (Ciutat Meridiana): 22 de març de 16:30-18:30
 • Open day Barcelona (La Sagrera): ATENCIÓ!! CANVI DE DATA 20 de març de 10h-11:30
 • Open day Bilbao: 04 de abril de 16:30 a 18:30
 • Open day León: 22 de març de 17h a 19h
 • Open day Madrid: 23 de març de 16:30 a 18:30
 • Open day Sevilla: 22 de març de 16:30-18:30
 • Open day València: 23 de març de 17h a 19h

——–
A banda de les formacions inicials, aquest any també es realitzaran dues FORMACIONS OPEN BREAKERS de 20h (primavera i estiu) per aprofundir en coneixements. Aquestes formacions van dreçades a aquells joves que tinguin especial interès i motivació per aquest àmbit. Més informació AQUÍ.

Podeu trobar més informació sobre Breakers dirigint-vos aquí o aquí. Per saber-ne més sobre edicions anteriors feu clic aquí, aquí o aquí. També a la pàgina web centrada en el projecte on podreu conèixer les activitats que es duen a terme, el seu blog i molt més. La podeu veure aquí.

O bé, posant-vos en contacte amb els següents correus electrònics: aeducativa2@fepa18.org (en el cas de Tinkerers), amb suport1@fepa18.org (per Ciutat Meridiana) amb suport2@fepa18.org (pel Soko Tech), amb aeducativa6@fepa18.org (per València), amb aeducativa5@fepa18.org (per Sevilla), amb aeducativa3@fepa18.org (per Madrid) o amb aeducativa4@fepa18.org (per Bilbao). Per últim, amb aeducativa7@fepa18.org (per León) També podeu demanar més informació al vostre educador de referència, trucant al telèfon 93 268 99 91 o bé visitant la pàgina web de la Federació.

Per veure algunes de les creacions fetes pels joves participants en anteriors edicions, podeu dirigir-vos als perfils d’instagram dels fablabs de les diferents ciutats (BarcelonaMadridValènciaSevilla o Bilbao).