Inscriu-te a la nova edició del programa Breakers! (TARDOR 2017)

Ja podeu inscriure-us a la nova edició de Breakers: Fabrícate un nuevo mundo, el projecte impulsat per Fundación Orange, en col·laboració amb FEPA i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.

En aquest curs, totalment gratuït, els participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin. Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent QÜESTIONARI.

Per poder apuntar-te has de tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques. A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a Ciutat Meridiana i a l’espai Soko Tech. A Castelldefels tindrà lloc a l’espai Tinkerers. També es farà un curs a València, al FabLab València de la Universitat Politècnica, i a Sevilla al FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat. A Madrid es farà a l’espai Makespace i en el cas de Bilbao és al Espacio Open.


EDICIÓ TARDOR 2017


 • CASTELLDEFELS tindrà lloc cada dimarts i dijous a partir del 19 d’octubre i acabant el 21 de novembre. L’horari és de 16h a 20h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
  ——–
 • Per la seva banda, a BARCELONA es farà tots els dimarts i dijous començant el 24 d’octubre i finalitzant el 05 de desembre, l’horari és de 15:30 a 18:30. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.
  ——–
 • També a BARCELONA, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns i dijous començant el 26 d’octubre i finalitzant el 11 de desembre, l’horari és de 15:30h a 18:30h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona.
  ——–
 • BILBAO es realitzarà tots els dimecres i dijous des del 2 de novembre fins al 20 de desembre de 16:30 a 19:30. El curs es realitzarà a l’Espacio Open Bilbao, Antiga Fàbrica de Galletes (Artiach) Ribera de Deusto, 70B, 1º. Feu clic aquí per veure el flyer.
  ——-
 • MADRID tindrà lloc els divendres i dissabtes i l’horari serà de 16:30h a 19:30h els divendres i de 10h a 13h els dissabtes. El curs comença el proper 3 de novembre i finalitza el 23 de desembre. L’espai on es realitzarà l’activitat és Makespace Madrid, situat al Carrer Pedro Unanúe 16 (metro Palos de la Frontera). Podeu apuntar-vos fins el 18 d’octubre. Per veure el flyer cilc aquí.
  ——-
 • SEVILLA es farà tots els dijous i divendres començant el 26 d’octubre i finalitzant el 24 de novembre, i l’horari és de 16:30h a 20:30h. Es realitzarà a FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat, situat a l’Avinguda Reina Mercedes, 2. Clic aquí pel flyer.
  ——–
 • En el cas de VALÈNCIA tindrà lloc tots els divendres i dissabtes des del 3 de novembre fins al 22 de desembre. L’horari és de 16:30 a 19:30 els divendres i de 10h a 13h els dissabtes. El lloc triat per fer el curs és FabLab València, a la Universitat Politècnica de València, situada a Camino de Vera, s/n accés L, 1r pis. Podeu veure el flyer aquí.
  ——–

——–
Podeu trobar més informació sobre Breakers dirigint-vos aquí o aquí. Per saber-ne més sobre edicions anteriors feu clic aquí o aquí. També a la nova pàgina web centrada en el projecte on podreu conèixer els projectes que es duen a terme, el seu blog i molt més. La podeu veure aquí.

O bé, posant-vos en contacte amb els següents correus electrònics: aeducativa2@fepa18.org (en el cas de Tinkerers), amb suport1@fepa18.org (pel Soko Tech), amb aeducativa6@fepa18.org (per València), amb aeducativa5@fepa18.org (per Sevilla), amb aeducativa3@fepa18.org (per Madrid) o amb aeducativa4@fepa18.org (per Bilbao). També podeu demanar més informació al vostre educador de referència, trucant al telèfon 93 268 99 91 o bé visitant la pàgina web de la Federació.

Per veure algunes de les creacions fetes pels joves participants en anteriors edicions, podeu dirigir-vos als perfils d’instagram dels fablabs de les diferents ciutats (BarcelonaMadridValènciaSevilla o Bilbao).

Menú