Ja podeu inscriure-us a la nova edició de Breakers: Fabrícate un nuevo mundo, el projecte impulsat per Fundación Orange, en col·laboració amb FEPA i els FabLabs de les diferents ciutats on es realitza.

En aquest curs, totalment gratuït, els participants podran aprendre a fer ús d’una tecnologia innovadora, introduint-se en un nou món on podran treballar en equip utilitzant impressores 3D, fent així realitat tot el que s’imaginin. Si t’agrada la tecnologia i estàs interessat en apuntar-te, pots fer-ho a través del següent QÜESTIONARI.

Per poder apuntar-te has de tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d’aquestes característiques. A Barcelona hi ha dos fablabs (laboratoris de fabricació) on es realitzarà aquest programa, a Ciutat Meridiana i a l’espai Soko Tech. A Castelldefels tindrà lloc a l’espai Tinkerers. També es farà un curs a València, al FabLab València de la Universitat Politècnica, i a Sevilla al FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat. A Madrid es farà a l’espai Makespace i en el cas de Bilbao és al Espacio Open. Per últim, a León, es realitza al Fab Lab León.

EDICIÓ TARDOR 2018


 • CASTELLDEFELS* tindrà lloc cada dilluns a partir del 22 d’octubre i acabant el 17 de desembre. L’horari és de 15.30h a 19.30h. L’espai Tinkerers està situat al carrer Esteve Terrades, 1 de Castelldefels. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • Per la seva banda, a BARCELONA es es farà tots els dimecres començant el 24 d’octubre i acabant el 19 de desembre, l’horari és de 15h a 19h. El Soko Tech està situat al carrer Vallès i Ribot, 36 de Barcelona. Clic aquí per veure el flyer.
  ——-
 • BARCELONA, però a la zona de Ciutat Meridiana, es farà tots els dilluns començant el 8 d’octubre i acabant el 17 de desembre, l’horari és de 15h a 19h. L’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana està situat Avinguda dels Rasos de Peguera, 232 de Barcelona. Podeu veure el flyer aquí.
  ——-
 • A LEÓN* es farà cada divendres des del 19 d’octubre i acabant el 21 de desembre. L’horari és de 16h a 20h i el curs es realitzarà al Fab Lab León, a Avda. San Ignacio de Loyola, 177. Trobareu el flyer aquí.
  —–
 • SEVILLA es farà tots els dilluns començant el 15 d’octubre i finalitzant el 17 de desembre, i l’horari és de 16.30h a 20.30h. Es realitzarà a FabLab Sevilla, a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat de la ciutat, situat a l’Avinguda Reina Mercedes, 2. Clic aquí per veure el flyer.
  —-
 • A MADRID tindrà lloc els dimecres i començarà el 10 d’octubre finalitzant el 12 de desembre. L’horari és de 16h a 20h. Es realitzarà al Makespace Madrid, que es troba al Carrer Arquitectura 18. Podeu veure el flyer aquí.
 • A VALÈNCIA es farà cada divendres des del 19 d’octubre hasta el 21 de desembre. Es realitzarà de 16h a 20h. El curs es fa al Centre de joves Taleia, Avinguda de la Plata, 28. Trobareu el flyer aquí.
  —–
 • BILBAO el curs tindrà lloc els dimarts començant el 9 d’octubre i finalitzant l’11 de desembre. Es farà de 16h a 20h al Espacio Open, Antigua Fábrica de Galletas de Bilbao (Articah). Ribera de Deusto, 70B, 1º. Podeu veure el flyer aquí.

 

*En aquests dos espais, Castelldefels i León, el curs està més dirigit a joves que ja hagin realitzat la formació i vulguin anar més enllà de la formació inicial.Podeu trobar més informació sobre Breakers dirigint-vos aquí o aquí. Per saber-ne més sobre edicions anteriors feu clic aquí, aquí, aquí o aquí. També a la pàgina web centrada en el projecte on podreu conèixer les activitats que es duen a terme, el seu blog i molt més. La podeu veure aquí.

O bé, posant-vos en contacte amb els següents correus electrònics: aeducativa2@fepa18.org (en el cas de Tinkerers), amb suport1@fepa18.org (per Ciutat Meridiana) amb suport2@fepa18.org (pel Soko Tech), amb aeducativa6@fepa18.org (per València), amb aeducativa5@fepa18.org (per Sevilla), amb aeducativa3@fepa18.org (per Madrid) o amb aeducativa4@fepa18.org (per Bilbao). Per últim, amb aeducativa7@fepa18.org (per León). També podeu demanar més informació al vostre educador de referència, trucant al telèfon 93 268 99 91 o bé visitant la pàgina web de la Federació.

Per veure algunes de les creacions fetes pels joves participants en anteriors edicions, podeu dirigir-vos als perfils d’instagram dels fablabs de les diferents ciutats (BarcelonaMadridValènciaSevilla o Bilbao).