El proper 4 de maig tindrà lloc una jornada sobre quines són les claus per afrontar el reptes dels joves extutelats en els seus processos d’emancipació, títol de la ponència que realitzarà Robert Gilligan durant la primera part de la jornada, professor de treball social i política social a la Universitat de Dublín.

En el mateix acte també tindrà lloc una taula rodona en la que es donarà a conèixer l’informe ABEONA. Presentació a càrrec de Magdalena Kępka de Robinson Foundation, Irene Kopetz de Plataforma Educativa i Ana Villa, directora de la Federació. Podeu trobar més informació a la pàgina oficial del projecte ABEONA o aquí.

per descarregar el programa clic aquí.
per descarregar el programa en anglès clic aquí.

Es donarà el tret de sortida de l’acte a les 9h amb l’acollida i recollida de documentació, posteriorment tindrà lloc la benvinguda i, tot seguit, la ponència de Gilligan. Després de la pausa-cafè tindrà lloc la taula redona i, per finalitzar, les conclusions que posaran el punt final a la jornada.

L’espai on tindrà lloc és al Palau Macaya (Passeig Sant Joan, 108). Activitat organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona i la pròpia Federació amb el suport de Obra Social la Caixa i el Departament de Treball, Afers Socials i Families de la Generalitat de Catalunya.

Per assistir a la jornada cal realitzar inscripció prèvia mitjançant el següent ENLLAÇ.