Jornada de presentació de la Guia d’Emancipació a Girona

Projectes relacionats
Activitats relacionades

La Guia d’Emancipació és un recurs per a persones joves que estan sent tutelades o han estat tutelades per l’administració i per als respectius equips educatius que treballen amb aquest col·lectiu.

El passat dijous 30 de maig va realitzar-se una nova sessió de presentació de la Guia d’Emancipació, aquest cop a Girona. Aquesta jornada es celebra després de la que va tenir lloc fa uns mesos a Barcelona, una altra que es va fer a Vic i l’última d’elles que va tenir lloc a Tortosa. També es va celebrar una jornada similar a Mallorca al desembre.

En aquest cas les persones encarregades de presentar l’eina van ser Joan Carles Martin, Director del SAEJ Girona i del Pis Autonomia Camins de Suara Cooperativa, i la directora de la Federació, Ana Villa. Aquesta jornada va servir per presentar la Guia d’Emancipació i, després d’explicar-la, es va passar a utilitzar l’eina mitjançant uns casos pràctics ficticis per concloure amb l’anàlisi dels mateixos quant a recomanacions d’ús de la guia.

La Guia d’Emancipació és un recurs per a persones joves que estan sent tutelades o han estat tutelades per l’administració i per als respectius equips educatius que treballen amb aquest col·lectiu. L’objectiu de la pàgina és el d’integrar tota la informació relativa als diferents recursos, prestacions, tràmits, drets i deures, llocs on poder recórrer, etc. que resulta específica per a joves extutelats en els diferents territoris de l’Estat.

A la jornada hi van assistir gairebé una cinquantena de persones entre membres de l’administració, educadors i professionals del sector en general. La jornada es va realitzar amb la col·laboració de les entitats federades Suara Cooperativa, Fundació Resilis i Fundació Oscobe. Vam comptar amb la presència de Jordi Jordà, de l’Àrea de Suport al Jove Tutelat i Extutelat de Girona, i Sílvia Casellas, cap del Servei d’Atenció a la Infància i l’Adolescència de Girona.

Si no vau entregar-nos el document d’avaluació, podeu fer-ho aquí.

Noticies relacionades

Sessió de treball sobre la Guia d’Emancipació i tallers d’àmbit jurídic a Tarragona

Guia emancipació

Jornada de presentació de la Guia d’Emancipació a Lleida

Menú