El passat 4 de desembre va tenir lloc a Mallorca, a la seu de l’Associació AMÉS, una jornada de treball en la qual es va presentar el projecte europeu ABEONA i la Guia d’Emancipació. Aquest últim projecte es presenta ara amb la posada en marxa d’aquesta eina a les Illes Balears. Es tracta de la primera rèplica d’aquesta iniciativa a partir de l’experiència a Catalunya.

A la jornada van participar-hi més d’una vintena de persones entre entitats federades del territori, personal de l’administració de la zona i altres entitats. Durant la jornada els assistents van tenir l’oportunitat de veure si l’eina de la Guia d’Emancipació funciona correctament amb uns casos pràctics ficticis.

Es tracta de la primera jornada de presentació del projecte a les Illes Balears, però recentment ja se n’han fet a Vic i a Barcelona. Podeu veure la noticia d’aquestes jornades aquí i aquí. La Guia d’Emancipació es troba en procés de rèplica a Aragó.

Podeu veure més informació de la Guia aquí, on trobareu el nou vídeo de presentació dirigit a professionals, i visitar l’eina AQUÍ.