Jornada: informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital

El proper 22 de novembre tindrà lloc una jornada l’eix central de la qual serà la presentació de l’informe de sortides professionals al sector de la fabricació digital per joves en situació de risc d’exclusió, presentació que realitzarà Jose Maria Regalado, fundador de Inmersion TIC Academy.

En el mateix acte també tindrà lloc una ponència d’introducció a la fabricació digital que, en aquest cas serà Susanna Tesconi, dissenyadora d’entorns d’aprenentatge i investigadora. Posteriorment, i ja per finalitzar l’acte, es realitzaran uns diàlegs multidisciplinars durant els que es faran intercanvis d’idees entre professionals i en els quals també podran intervenir-hi els assistents.

*programa en PDF

Es donarà el tret de sortida de l’acte a les 10h amb l’acollida i recollida de documentació i la sessió de treball es durà a terme durant tot el matí. La clausura de la jornada posarà el punt final a l’acte.

L’espai on tindrà lloc és a l’edifici MediaTIC (C/Roc Boronat, 117. 08018 Barcelona). Activitat organitzada per la Federació d’Entitats Amb Projectes i Pisos AssistitsAsociación Cultural la KalleLa Rueca Asociación i Fundación CODESPA amb el suport de Fundación Botín.

Per assistir a la jornada cal realitzar inscripció prèvia mitjançant el següent QÜESTIONARI (inscripció gratuïta però places limitades).

Podeu veure la notícia sobre la mateixa jornada que es va celebrar a Madrid fa uns dies AQUÍ.