El proper 24 d’octubre tindrà lloc una jornada l’eix central de la qual serà la presentació de l’informe d’ocupabilitat en el sector de la fabricació digital per joves en situació de risc d’exclusió, presentació que realitzarà Jose María Regalado, fundador de Inmersion TIC Academy.

En el mateix acte també tindrà lloc una ponència relacionada amb aquesta temàtica que farà un professional del sector. Posteriorment, i ja per finalitzar l’acte, es realitzaran uns diàlegs multidisciplinars durant els que es faran intercanvis d’idees entre professionals i en els quals també podran intervenir-hi els assistents.

podeu descarregar el programa aquí.

Es donarà el tret de sortida de l’acte a les 10h amb l’acollida i recollida de documentació i la sessió de treball es durà a terme durant tot el matí. Les conclusions posaran el punt final a la jornada.

L’espai on tindrà lloc és al Medialab-Prado (Plaza de las Letras. C/Alameda, 15. 28014 de Madrid). Activitat organitzada per la Federació d’Entitats Amb Projectes i Pisos Assistits, Asociación Cultural la Kalle, Asociación La Rueca i Fundación CODESPA amb el suport de Fundación Botín.

Per assistir a la jornada cal realitzar inscripció prèvia mitjançant el següent QÜESTIONARI.