Jornades FEPA 2017

Com molts ja sabeu, aquest any l’acte pren un caràcter especial perquè celebrem el nostre divuitè aniversari. Per aquest motiu, des de la comissió de les jornades i amb la col·laboració de moltes de les entitats federades, s’està treballant des de fa mesos perquè els dies indicats puguem gaudir tots i totes de dos dies de celebració on farem una mirada enrere per veure l’evolució de la Federació però també mirarem cap endavant perquè encara queda molta feina per fer.

Les Jornades de la Federació tindran lloc els propers dies 8 i 9 de juny a la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

INSCRIPCIÓ JORNADES
Per realitzar la vostra inscripció truqueu al telèfon 932 689 991.

 

 

 

 

Cartell i programa en PDF

Àgora d’Experiències
A l’hora de fer la inscripció per les jornades haureu d’escollir a quines de les 10 experiències de les que es presentaran voldreu assistir-hi. Feu clic al títol de l’experiència per llegir una petita explicació sobre la temàtica de l’experiència.

Cada assistent haurà de triar 6 experiències diferents, encara que finalment en veurà 4 d’aquestes. Depenent de la demanda de cada experiència s’organitzarà la gent d’una forma o una altra.