Les jornades de la Federació d’enguany tindran lloc els dies 15 i 16 de novembre a la ciutat de Guadalajara, i més concretament, al Centro San José (Carrer Artienza, 4). La comissió organitzadora de les jornades porta mesos treballant per poder celebrar tots i totes aquests dos dies d’activitats. Comptarem amb ponències d’experts, debats, taules de joves, àgores d’experiència i molt més.

Com és habitual les àgores d’experiències seran un espai reservat per a les entitats que vulguin explicar algun dels projectes que estan duent a terme relacionat amb la temàtica central de les jornades d’aquest any. A més volem comptar novament amb la col·laboració dels i les joves perquè ens aportin la seva visió personal en una taula de participació de joves. Divendres dia 16 de novembre hi haurà dues dinàmiques paral·leles de treball: una orientada a professionals i un espai de treball per als i les joves.

El tema central d’aquestes jornades és: Diferents respostes per a diferents perfils.

Ja podeu fer les vostres inscripcions aquí.

A continuació, us deixem el cartell:

I finalment el programa provisional de la jornada:

De 10h a 13:30h hi haurà un espai paral·lel a las activitats del programa anterior específic per als/les joves que vinguin a las Jornades.