Espais de trobada i participació

Diferents espais de debat organitzats per la FEPA amb l’objectiu de compartir idees sobre diferents temes relacionats amb el jovent extutelat.

JORNADES FEPA

Es tracta d’unes jornades que es celebren cada any i mig aproximadament en les quals es reuneixen membres de totes les entitats federades, així com treballadors de l’administració, universitats i els mateixos joves. És un espai de reflexió i divulgació en el qual s’anima a participar a professionals de l’àmbit per crear un espai de debat entorn a algun tema relacionat amb el jovent tutelat i extutelat.

D’aquesta manera, es compta amb la participació de ponents internacionals, se celebren àgores d’experiència on les entitats ens expliquen alguns dels seus projectes, hi ha activitats més lúdic-festives i, el més important, s’anima especialment als joves a que participin activament i a que ens expliquin la seva experiència de primera mà.

JORNADA INSTITUCIONAL

Es tracta d’un espai per treballar en relació a qüestions relacionades amb el funcionament i la tasca de la Federació, que es realitza anualment. Es comparteixen les prioritats que les entitats expressen entorn el treball de la Federació.

Noticies relacionades
Activitats relacionades
Menú