Participa aquest estiu en un intercanvi de joves entre entitats

S’acosta l’estiu i a petició d’algunes de les entitats que formeu part de la Federació, volem contribuir a posar-vos en contacte a aquelles organitzacions que us agradaria dur a terme un intercanvi amb una altra entitat i amb alguns/es dels vostres joves.

Es tracta d’aprofitar la xarxa per connectar-vos a aquelles organitzacions que estigueu interessades en gaudir durant l’estiu o un altre moment de l’any d’uns dies d’intercanvi en algun racó del país amb altres joves i que vulgueu fer-ho de la mà d’altres entitats federades.

Què he de fer si vull participar de l’intercanvi?

Si des de la teva entitat voleu fer un intercanvi de joves amb una altra entitat que vulgui realitzar activitats fora de la seva ciutat durant els mesos d’estiu us proposem que respongueu aquest qüestionari perquè puguem aglutinar tota la informació i connectar-vos amb altres entitats interessades.

Us proposem que respongueu tant si voleu gaudir anant fora de la vostra ciutat com també si podeu acollir joves durant uns dies. A totes les entitats que mostreu interès us connectarem perquè pugueu acordar en detall com i quan podeu dur a terme l’intercanvi de joves.

Com s’organitzarà l’intercanvi de joves?

La responsabilitat sobre les activitats organitzades serà de les entitats que us impliqueu en la iniciativa que sereu els que assumeixin les despeses i gestions que puguin derivar-se de l’activitat d’intercanvi.

FEPA no participarà de l’organització d’activitats que porteu a terme però sí que posarà en contacte a totes aquelles que vulgueu dur a terme un projecte col·laboratiu d’aquestes característiques.

Fins quan puc respondre el qüestionari?

De cara a afavorir l’organització de l’intercanvi us proposem que envieu les vostres propostes fins el proper dia 22 de maig inclòs.

I quin és el següent pas?

El dia 30 de maig rebreu un correu electrònic totes aquelles entitats interessades de cara al fet que pugueu connectar entre vosaltres a partir de les vostres propostes.

Menú