Perspectiva i perspectives +18: Com donem resposta a la diversitat cultural?

Projectes relacionats
Activitats relacionades

Cicle d’activitats al Palau Macaya

El proper dimarts dia 15 de gener tindrà lloc la Jornada Perspectiva i perspectives +18: com donem resposta a la diversitat cultural. La segona de les quatre jornades contingudes en el marc del Cicle de Reflexió que realitzarem al Palau Macaya durant els propers mesos.

En aquesta ocasió, la jornada està prevista en format grup de treball i, coincidint amb la imminent presentació de l’Estratègia Catalana d’Acollida i Inclusió dels joves i adolescents migrats sols que es presentarà el pròxima dia 25 de gener i que serà la culminació de la feina duta a terme pels diferents grups de treball que s’han articulat al voltant de la Taula institucional d’adolescents i joves migrats sols. Hi dedicarem aquest espai per tal de donar una resposta federativa als diferents documents que l’Administració ha elaborat en el marc dels grups de treball on FEPA ha participat. Que son: resposta de país i emancipació. Aprofitem també per enllaçarvos al Model d’Atenció al Jovent Extutelat de Catalunya: Diagnòstic i Reptes de Futur que vam presentar el passat mes de setembre i en el qual ja vam apuntar algunes propostes específiques per aquest perfil de joves. De la mateixa manera, la jornada també servirà per presentar-vos el treball que estem començant a desenvolupar amb l’UJEC (amb campanya de comunicació inclosa).

La jornada de treball està articulada en dos torns d’una hora i mitja cadascun d’ells. El primer torn serà de 10:00h a 11:30h i el segon de 11:30 a 13:00h. Ens ambdós torns es treballarà exactament el mateix, de tal manera que cada participant només haurà de participar en un dels dos.

A continuació us facilitem l’enllaç al formulari des d’on podreu indicar quin dels dos torns voleu participar. Creiem que és una bona ocasió perquè puguin participar diverses persones i perfils dels vostres equips de treball.

Noticies relacionades

Taller per a professionals i joves en àmbit jurídic a Lleida i Girona

Taller per a professionals i joves en àmbit jurídic a Tortosa

Guia de l’acompanyament jurídic a la joventut extutelada

Guia emancipació

Jornada de presentació de la Guia d’Emancipació a Lleida

Menú