Política de privacitat de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Qui és el responsable del tractament de les teves dades?

El responsable del tractament és la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, amb CIF G-62188214 i amb domicili social al c/ Via Laietana 54, 2n, 214, 08003 Barcelona. Pots contactar amb nosaltres mitjançant el telèfon d’atenció 93 268 99 91, o mitjançant el nostre correu electrònic: lopd@fepa18.org.

Com recaptem les teves dades personals?

Recaptem les dades personals que ens facilites a través de la nostra web, mitjançant formularis o camps a completar, inscripció al nostre butlletí o mitjançant el correu electrònic. Durant el moment de recollida seràs informat de la nostra Política de protecció de dades.

Així mateix, recaptem i emmagatzemem informació personal limitada i estadístiques globals anònimes de tots aquells usuaris que visiten la nostra web, ja sigui perquè ens facilitin aquesta informació de manera activa o simplement naveguin per la nostra web. Aquesta informació es recapta mitjançant l’ús de cookies. Per a més informació, consulta la Política de cookies (Avís Legal).

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits tractem la informació que ens facilites amb la finalitat d’atendre la teva petició i prestar el servei sol·licitat, així com per a mantenir-te informat pels diversos canals de comunicació sobre qüestions relatives a la nostra activitat, iniciatives de caràcter similar a les que hagis participat amb anterioritat, o, sobre les que ens hagis sol·licitat informació i sobre campanyes d’informació i sensibilització.

Durant quant temps conservarem les teves dades?

Conservarem les teves dades personals mentre existeixi una relació amb nosaltres o mentre no exerceixis el teu dret de supressió, cancel·lació o limitació del tractament de les teves dades. En aquests casos, bloquejarem les teves dades, sense donar-li cap ús, tret que existeixi obligació legal de mantenir-los, i, en aquest cas seria, necessària la seva recuperació.

Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

El tractament de les teves dades es realitza per al compliment d’obligacions legals per part de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits.

En el moment en el qual la finalitat del tractament requereixi el teu consentiment, aquest serà prestat mitjançant una clara acció afirmativa en emplenar voluntàriament el formulari corresponent i acceptar la present Política de privacitat.

L’enviament d’informació sobre la nostra activitat es veu legitimat en l’interès legítim de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, responsable del tractament.

Pots manifestar, en qualsevol moment, la teva oposició a aquest tipus de tractament sense que, en cap cas, l’exercici d’aquest dret suposi la terminació de la teva col·laboració, tret que així ens ho sol·licitis.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

Amb caràcter general, no es comunicaran les teves dades personals a tercers excepte en les següents excepcions:

  • En el cas que una autoritat judicial o administrativa ens sol·liciti dades dels nostres fitxers, els hi comunicarem sempre que es compleixin les exigències legals previstes.
  • A col·laboradors o empreses que treballen per a la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits. Aquestes terceres empreses només tenen accés a les dades personals necessàries per a dur a terme el servei contractat, no poden utilitzar-los de cap altra forma que aquella que els hem sol·licitat i sempre sota acord de confidencialitat.
  • Les dades personals que emmagatzemem es transmeten sempre sota connexions segures, de manera que les teves dades viatgen per Internet, encriptades i protegides.

Quins són els teus drets?

Mitjançant sol·licitud escrita i signada, acompanyada de còpia del Document d’Identitat, dirigida a la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, c/ Via Laietana 54, 2n, 214, 08003 Barcelona, o a lopd@fepa18.org, pots:

  • Exercir els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les seves dades, de limitació i oposició al seu tractament.
  • Respondrem a les teves peticions com més aviat millor i, en tot cas, en el termini d’un mes des de la recepció de la seva sol·licitud. Aquest termini podrà prorrogar-se fins a dos mesos en cas necessari, tenint en compte la complexitat i el nombre de sol·licituds. El responsable informarà l’interessat de la pròrroga dins del primer mes des de la sol·licitud.
  • Retirar en qualsevol moment el consentiment prestat per al tractament o comunicació de les teves dades.

Així mateix, tens dret a interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (C/ Jorge Juan, 6. 28001-Madrid – Tel.: 901 100 099/ 91.266.35.1 – https://www.aepd.es)

Actualització

La present Política de Privacitat ha estat actualitzada el 26/07/2022. La Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits es reserva el dret de modificar la seva política de protecció de dades en el cas que existeixi un canvi de la legislació vigent, doctrina jurisprudencial o per criteris propis. Si s’introduís algun canvi en aquesta Política, el nou text es publicarà en aquesta mateixa adreça web.