Posicionament de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA) davant els recents fets esdevinguts a Melilla

Imagen-Posicionamiento-FEPA-Melilla
  • Des de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), lamentem i condemnem els recents fets esdevinguts a les nostres fronteres.

Des de la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), lamentem i condemnem els recents fets esdevinguts a les nostres fronteres.

Expressem el nostre dolor pel tracte que han rebut les persones migrants, moltes d’elles joves, en el seu intent de buscar un futur millor al nostre país i especialment pel nombre de morts, que malauradament, han anat augmentant al llarg dels últims dies.

Davant la gravetat dels fets esdevinguts divendres passat en la tanca de Melilla, condemnem l’ús de la violència i la falta d’humanitat per part de les forces de seguretat, que han ocasionat la mort de moltes persones i han fet que, moltes altres, es trobin en situació de gravetat.

Com a Federació d’entitats que treballem acompanyant a persones joves sense suport familiar, moltes d’elles migrants, exigim el respecte a les víctimes d’aquesta tragèdia, la protecció dels drets humans i la implementació de polítiques migratòries dignes i humanes.

 

FEPA