El proper divendres dia 13 d’abril tindrà lloc la presentació de la nova associació de joves extutelats de Catalunya, la UJEC (Unió de Joves Extutelats de Catalunya). En aquest acte s’anima a la participació dels i les joves que han estat tutelats per l’administració en algun moment de la seva vida. Allà se’ls explicarà la iniciativa, els objectius de l’associació i perquè és necessària la creació de la mateixa.

L’associació naix amb l’objectiu d’agrupar al jovent extutelat per compartir les seves vivències i tractar temes importants al voltant d’aquest àmbit: sistema de protecció, oportunitats, drets, etc. En definitiva, millorar la qualitat de vida dels joves extutelats des de totes les perspectives possibles.

Abans, el dimecres 11 d’abril, es realitzarà l’acte de signatura dels estatuts i acta fundacional. I a principis de maig, més concretament el divendres dia 4, tindrà lloc la presentació oficial oberta a tothom.

Recentment s’han reunit amb la directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Marta Vilalta.

L’acte de presentació d’aquest divendres 13 d’abril es realitzarà a l’Hospitalet de Llobregat, al carrer Justa Goicoetxa nº2. Baixos del Centre d’Acollida CODA 2 (Linea 1, Santa Eulàlia).

Hi són presents a les xarxes socials i podeu seguir-los al seu compte de Twitter (@18Ujec), Facebook (Ujec Associació) i Instagram (@ujec18). També podeu visitar la seva pàgina web dirigint-vos a www.ujec.cat.

Per assistir a aquest acte de presentació solament heu d’enviar un correu electrònic a la direcció ujec.18@gmail.com. Per més informació podeu posar-vos en contacte amb ells mitjançant el telèfon 632 822 532 via whatsapp.