Presentació del model FEPA d’atenció a la joventut extutelada

Aquest 05 de novembre vam celebrar a la seu de FEPA a Madrid una jornada en la qual vam presentar el Model FEPA d’atenció a la joventut extutelada: una proposta a nivell estatal.

A la benvinguda de l’acte vam comptar amb la participació del Sr. Ángel Parreño, Director General de Serveis per a les Famílies i la Infància; també va dir unes paraules Sr. Luis Caballero, cap de la Unitat de Suport a l’INJUVE. Va acabar aquests parlaments inicials la Presidenta de la Federació, Sra. Pepa Arqué.

Posteriorment vam presentar i explicar aquest model creat a partir de les reunions fetes durant el transcurs de 2019 amb entitats membres de la Federació de les diferents Comunitats Autònomes on hi tenim presència. Tot això sumat als processos de reflexió en els quals la Federació hi treballa de fa temps i els seus 20 anys d’experiència treballant a favor d’aquest col·lectiu.

Raúl Rodríguez, vocal de territorialitat a la junta directiva de FEPA, va moderar aquest espai. Mentre que Frederic Cusí, soci d’Inpacte Consultoria Social, presentava el model. Us deixem aquest document a continuació:

Es va aprofitar la trobada per parlar, a més, de l’evolució en les polítiques d’emancipació a España i del perfil de la joventut extutelada atesa des del 2013 fins a l’actualitat, amb les dades que des de FEPA hem anat recopilant any rere amb la informació que ens donen les entitats que en formen part. Jordi Sàlvia, sotsdirector de la Federació, va ser l’encarregat de presentar aquestes dades.

Per posar punt final a l’acte, van dir unes paraules la Subdirectora General de Protecció del Menor de la Comunitat de Madrid, Sra. Ana Cristina Gómez, i el Subdirector General de Famílies i Infància de l’Ajuntament de Madrid, Sr. Alfredo Artuñedo.

Moltes gràcies a tots i a totes per participar d’aquesta jornada, esperem que hagi estat del vostre interès. En breu publicarem a la nostra pàgina web el document complet amb molta més informació sobre aquest model d’atenció.

Proyectos relacionados
Actividades relacionadas
Documentos relacionados
Menú