Projecte CALEAMI: el coneixes?

El projecte CALEAMI, Care Leavers Moving to Independent Life, és un estudi que està en funcionament des del 2018 i en el que participa el Grup de Recerca en Infància i Adolescència en Risc Social (IARS) de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA) i la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA).

L’objectiu final d’aquest estudi longitudinal és recollir informació de la transició dels i les joves a la vida adulta per millorar els serveis de suport a Catalunya i poder-ne mesurar l’impacte. Per fer-ho s’entrevista a joves periòdicament per saber la seva opinió. Se’ls entrevista just abans d’assolir la majoria d’edat i es fa un seguiment fins que compleixen els 26 anys. Tot seguit us deixem amb una infografia resum del projecte:

Si voleu més informació sobre el projecte podeu adreçar-vos a la pàgina web del projecte, www.caleami.org. També podeu contactar-nos mitjançant el correu electrònic comunicacio@fepa18.org.