Projecte IMEX

En què consisteix

El Projecte IMEX – ‘Itineraris d’Emancipació d’Èxit’ és un projecte d’àmbit estatal d’innovació social en l’atenció a persones joves extutelades, d’entre 18 i 25 anys d’edat, liderat per la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA), finançat per Fons Europeus de Recuperació Next Generation EU, que compta amb el suport del Ministeri de Drets Socials 2030 i s’emmarca dins del Pla de Resiliència del Govern d’Espanya.

Foto-logo-IMEX

Objectiu

Estem treballant per a crear i consolidar el futur model de referència estatal, així com europea, per a la desinstitucionalització en l’atenció a persones joves extutelades, d’entre 18 i 25 anys. El projecte té dos vessants molt clars: un preventiu a la institucionalització i un segon de trànsit segur a la vida adulta.

Qui participa

1
Comunitats Autònomes
1
Entitats Federades
1
Projects completed
1
Projects completed
1
Agents de l’Administració
1
Persones voluntàries

Resultats esperats

Com ho farem

SISTEMA D’EVALUACIÓ COMPARTIT

Generarem un sistema d’avaluació compartit entre entitats, administracions i els diferents agents implicats en l’atenció a les persones joves extutelades.

MARC D’INDICADORS COMUNS

Elaborarem, de manera conjunta, un marc d’indicadors comuns, per a mesurar i avaluar el model actual i els recursos existents.

ACCIONS INNOVADORES

Implementarem accions d’innovació social en matèria d’Habitatge, Enfortiment de l’individu, Inserció laboral, Integració de la figura del Referent d’emancipació.

Amb la col·laboració de

Logos_Imex-Web