IMG_0987

Durant el passat divendres 15 de maig una trentena d’educadors i professionals van assistir al Quart Taller de Suport pel Jovent que va tenir lloc al Palau Macaya de Barcelona. Aquest taller consisteix en un espai dirigit prioritàriament a les persones educadores de les entitats amb l’objectiu de donar suport educatiu a la intervenció amb els joves amb qui treballem. Aquesta iniciativa està impulsada conjuntament de l’ASJTET i FEPA.

 

En aquesta ocasió l’equip educatiu d’Aldees Infantils SOS Catalunya va ser l’encarregada de realitzar la presentació. De la mateixa manera que en anteriors tallers, es van presentar dues experiències de joves en procés d’emancipació a través de la relació educativa i el vincle que s’estableixen amb els joves. Susana Brignoni va tornar a ser la responsable de conduir i assessorar la sessió, ja que ella és especialista en el treball amb infants i joves i supervisora de diverses entitats. En el següent document hi podreu trobar un recull de les principals conclusions i reflexions de la sessió. 

 IMG_0995

D’altra banda, volem aprofitar per obrir les inscripcions del Cinquè Taller de Suport Educatiu pel Jovent es tronarà a celebrar al Palau Macaya el pròxim divendres 12 de juny a les 11:00h. Durant aquesta nova jornada l’entitat Punt de Referència serà l’encarregada de fer la presentació que, aquesta vegada, se centra especialment en la gestió de les emocions.