la foto 6

Pepa Arqué, Presidenta de FEPA, va assistir a la recepció a representants d’entitats de solidaritat social celebrada aquest 24 de juny al Palau Reial de El Pardo a Madrid. Ses Majestats els Reis es van reunir-se  -en un dels seus primers actes oficials-  amb representants d’associacions, entitats i ONG ressaltant i agraint la important tasca que desenvolupen.

La ministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, Ana Mato, i el secretari general de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, Gonzalo Robles, van acompanyar a Ses Majestats els Reis en aquesta trobada amb més de 200 entitats i a la qual van assistir al voltant de 400 persones.

Durant la seva intervenció, Don Felipe, va assenyalar: “La vostra tasca mereix, sens dubte, ser més coneguda i, també, reconeguda”.  Alhora, ha destacat que les persones que conformen les entitats són, d’una banda, representants de valors i principis com la solidaritat, i, a la vegada, persones compromeses amb la societat. Va ressaltar, l’impacte social elevat de les organitzacions que contribueix a millorar la vida de moltes persones i que afavoreix al conjunt de la societat.

Podeu accedir a la notícia a la web de la Casa Reial  aquí

Podeu accedir al discurs de Sa Majestat El Rei  aquí

Recepción en el Palacio Real