Reunió amb la Direcció General de Drets de la Infància i l’Adolescència

A la trobada amb la Directora General, Violeta Assiego, van participar el president de FEPA, Ferran Rodriguez, la vocal de la junta directiva, Ester Muñoz, i Jordi Sàlvia com a director de la Federació. La reunió va servir per compartir propostes i inquietuds sobre la situació de les persones joves tutelades i extutelades i ens hem emplaçat a seguir treballant les pròximes setmanes.

En primer lloc, es va parlar sobre la situació actual amb les persones joves que es trobaven a Ceuta. D’altra banda, Assiego ens va estar explicant l’estratègia d’atenció a nens, nenes i adolescents migrants sense referent familiar sobre la qual es crearan diversos grups de treball. En un d’aquests grups s’ha convidat a que FEPA participi com a organització experta en la matèria.

Pel que fa a la modificació del Reglament d’Estrangeria, vam posar de manifest a la Directora General la nostra inquietud sobre la qüestió i les conseqüències que està tenint sobre les persones joves afectades la no aprovació d’aquesta modificació. Vam explicar també que estem treballant per reprendre la incidència en aquest aspecte a partir del mes de setembre, focalitzant-nos en les conseqüències que està tenint aquesta demora sobre les persones afectades.

Menú