Rompiendo Moldes, projecte guanyador del programa Desafio Talento Solidario

Després d’estar seleccionat per la Fundación Botín i arribar a la fase final de la selecció, aquest dimarts 20 de desembre s’ha presentat el projecte Rompiendo Moldes a Madrid, davant de diversos experts i de les altres entitats que han arribat a la recta final del procés.

El projecte en què FEPA ha col·laborat ha estat un dels tres guanyadors del Desafio Talento Solidario que ara serà una realitat. Rompiendo Moldes està dirigit a joves immigrants en situació de vulnerabilitat i es tracta d’un model integrat formatiu que apropa noves formes de tecnologia a nois i noies que, d’una altra forma, tindrien molt difícil poder treballar amb aquest tipus de tecnologia. El projecte presentat avui ha estat fruit de la col·laboració de FEPA, Asociación Cultural La Kalle, La Rueca Asociación, Fundación CODESPA i compta amb l’impuls de Fundación Orange en el desenvolupament de Breakers.

Collage Presnetacio Rompiendo Moldes BO2crèdits fotogràfics: FEPA i Desafio Talento Solidario.

En la presentació del projecte, feta per la directora de la Federació, Ana Villa, s’ha explicat que Rompiendo Moldes vol crear capacitats integrals per aquests joves en espais adaptats de creació digital, tot això emmarcat en un àmbit innovador i inclusiu, que ajudi a trobar sortides professionals alternatives. Després de la deliberació dels experts s’ha fet saber els tres guanyadors del Desafio Talento Solidario, que han estat Horizon One To One, Empleo y Patrimonio i, finalment, Rompiendo Moldes. Per veure la presentació del projecte en la seva totalitat feu clic aquí i per veure el document utilitzat en la mateixa, aquí.