Participem en la presentació de l’espai ‘Luz Vallecas’ al Regidor Municipal del Districte del Pont de Vallecas

07042022-Visita-Espacio-Luz-Vallecas-Conceja-FEPAl
  • Durant la visita, FEPA i altres entitats que també fan ús de l’espai hem pogut presentar els nostres projectes.
  • El ‘Espai Luz Vallecas’ és un espai de co-*working social, iniciativa de la Fundació Luz Casanova.

El matí del dimecres 6 d’abril, FEPA i algunes de les entitats que fan ús del co-working social ‘Luz Vallekas’, vam ser convidades a presentar els nostres projectes i programes a Borja Fanjul, Regidor President de la Junta Municipal del Districte de Pont de Vallecas i el seu gabinet, durant la seva visita a l’espai.

L’objectiu de la visita ha estat el de donar a conèixer l’espai i propiciar un punt de trobada entre l’administració local i les entitats que, actualment, fem ús del co-working, facilitant, així, la generació de sinergies de col·laboració entre nosaltres. En la presentació també van participar les entitats Nantik Lum, Fevocam, SCI i Alusamen.

Des de setembre de 2020, les oficines de la delegació de FEPA, a Madrid, estan situades dins d’aquest espai d’activitats i formació per al tercer sector i l’economia social i solidària, impulsat per la Fundación Luz Casanova. Consistent en un edifici independent de 880 m², ‘Luz Vallekas’ posa a disposició de les entitats despatxos de treball, sales de reunions i aules de formació per a la celebració de reunions de grup i esdeveniments. Anteriorment, les nostres oficines havien estat situades en el Impact Hub de Madrid.