Taller per a professionals i joves en àmbit jurídic a Barcelona i Sabadell

Projectes relacionats
Activitats relacionades
No s'ha trobat cap resultat.
Documents relacionats

Tallers per a entendre millor qüestions en l’àmbit d’estrangeria

Des de FEPA i amb la col·laboració de IACTA, cooperativa d’assessorament jurídic i transformació social, tenim en funcionament des del juny de 2018 una sèrie de tallers per ajudar a professionals i joves a entendre millor qüestions en l’àmbit d’estrangeria.

A Barcelona, realitzarem dos d’aquests tallers:

  • Un taller dirigit als professionals que treballen amb joves migrants extutelats amb l’objectiu que sàpiguen els tràmits més habituals en l’àmbit d’estrangeria. Va ser el 12 de març a Barcelona, de 12h a 14h. Un altre taller adreçat als i les joves que va tenir lloc el mateix dia, 12 de març però de 16h a 17:30.

I a Sabadell:

  • El dirigit a professionals es va realitzar el passat 11 d’abril de 12h a 14h. El de joves el mateix dia de 16h a 17:30.

El taller per professionals  de Barcelona va tenir lloc al Pati Llimona, a la Sala Maragall (C/ Regomir 3). El dirigit al jovent es va fer a l’Espai Cabestany (C/ Cabestany 19). A Sabadell es van fer ambdós al Casal Pere Quart (Carrer Rambla 69).

Les places són limitades per garantir un espai participatiu en el qual els assistents puguin preguntar tots els dubtes que tinguin, per això demanem inscripció prèvia.

Noticies relacionades

Projectes Europeus FEPA

Jornada de presentació de la Guia d’Emancipació a Girona

Sessió de treball sobre la Guia d’Emancipació i tallers d’àmbit jurídic a Tarragona

Taller per a professionals i joves en àmbit jurídic a Lleida, gener 2019

Menú